GAME arrangerer træninger og turneringer i street basket, gadefodbold, dans og parkour for børn og unge i udsatte boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg.

 GAME har siden 2002 arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

 GAME’s vision er, at alle børn og unge skal have adgang til idræt og kultur. Ved at engagere unge i byerne i gadeidræt og streetkultur stræber GAME efter at skabe positive fællesskaber, forebygge konflikt og styrke sundhed på tværs af sociale, religiøse og etniske skillelinjer.

 GAME tilstræber at være innovative og inkluderende. De vil gerne have et langsigtet lokalt og globalt fokus, og være professionelle på en uformel måde.

 GAME har en datter-organisation i Libanon. GAME Libanon arbejder lige nu med at få etableret et ‘GAME hus’ i Beirut – et fysisk centrum for børn og unges gadeidræt og streetkultur i Beirut, der skal forankre og videreføre GAME Libanons indsats med at forebygge marginalisering af etniske minoriteter og arbejde for ligestilling mellem kønnene og et mere demokratisk og stabilt samfund.

 Det er unge frivillige GAME Playmakere, der driver de lokale street events og træninger. GAME uddanner lokale unge fra boligområderne som GAME Playmakere. Uddannelsen ruster de unge til at drive ugentlige træninger i gadeidræt og gadekulturevents i 32 GAME-zoner i Danmark og 11 GAME-zoner i Libanon. GAME Playmakere virker desuden som rollemodeller i de udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.

 GAME har gennem årene modtaget adskillige priser. Senest blev organisationen i 2016 kåret som en af verdens 200 bedste NGO’er. Tidligere har GAME fået Integrationsministeriets Integrationspris og Københavns Kommunes Integrationspris.